Valentinsgaver til han og henne

Når er Valentinsdag 2021?

Valentinsdag er alltid 14. februar og i 2021 faller Valentinsdag på en søndag.


Hvorfor feires Valentinsdag?

Valentinsdag, eller alle hjerters dag som det heter her i Norge, feires hvert år den 14. februar. I mange år har denne høytiden hovedsakelig blitt feiret i England, USA og andre engelsktalende land, men tradisjonen har også nådd oss ​​i de nordiske landene. Det er en populær dag å gi en gave, en bukett blomster eller sjokolade til den du re spesielt glad i. Dagen handler om å sette kjærlighet og romantikk først.
Bakgrunnen for Valentinsdag kommer fra Romerriket da de feiret ekteskapsgudinnen Juno. I den kristne troen har de i stedet feiret Saint Valentine, derav navnet Valentinsdag.
Siden 1700-tallet har Valentinsdag vært en kommersiell høytid, og i moderne tid bruker amerikanere 18 milliarder dollar på gaver i løpet av denne høytiden.

Selv om Valentinsdag ofte forbindes med kjærlighet og romantikk, er det også en god dag å vise takknemlighet for vennene i livet ditt. Alle vil bli glad over en gave på Valentinsdag, enten det er kjæresten din eller bestevennen din.


Gavetips til Valentinsdag

Har du vanskelig for å finne ut hva du skal gi bort på Valentinsdag til kjæresten din? Vi har gavetips til henne og til ham som vil gjøre det lettere å gjøre kjæresten din lykkelig.

  • Blomster: Send en fin bukett med roser eller andre blomster til de viktige menneskene i livet ditt. Det er et sikkert kort som alrdi kan gå galt.
  • Klær: Oansett om du handler til en kvinne eller mann, kan en stilig moteartikkel være en morsom gave.
  • Opplevelser: Få din kjære til å gjøre noe han eller hun aldri ville ha gjort ellers. Hvorfor ikke tilby en romantisk opplevelse som personen har drømt om for alltid!
    Hva med en naturopplevelse som vil gi fantastiske minner, et fallskjermhopp eller middag i mørket? Du kan finne opplevelser hos nettbutikker som TruStory og YouWish.
  • Smykker: Selvfølgelig kan du alltid gi bort et smykke eller en klokke, det er en tidløs klassiker som alltid vil bli verdsatt av mottakeren. Finn fine smykker til en god pris hos.
  • Voksne leker: Dagen handler om kjærlighet og romantikk, så hvorfor ikke overraske med massasjeoljer, intime sexleker eller fine undertøy som kan bidra til riktig humør? Du finner spennende produkter på Vuxen, Sinful og Kondomeriet.