Morsdagsgave 2021 - Gavetips til morsdagen

Når er morsdagen i Norge?

Morsdag faller alltid på den andre søndagen i februar og i 2021 faller den på søndag 14. februrar. Det er en dag da vi feirer alle mødre litt ekstra. Selvfølgelig kan du feire morsdagen på flere forskjellige måter - med middag hjemme, levering av blomster på døra eller gi bort en opplevelse for to.
Vi gir deg en listet over våre beste gavetips til morsdag 2021.


Gavetips til morsdagen

For å markere dagen kjøper mange vanligvis blomster, praliner, morsdagskort eller noe annet som moren deres vil sette pris på.
Det er også vanlig å lage fruktost og servere i sengen, spise lunsj eller spise en finere middag. Mødre med små barn som er for små til å feire moren deres, får ofte velfortjent oppmerksomhet fra partneren eller kjære rundt seg. Vi har samlet flere forskjellige gavetips til deg som trenger litt inspirasjon.

 • Blomster
  Blomster i alle former blir ofte verdsatt. Uansett om moren din foretrekker en bukett med roser eller en grønn plante, kan du ofte sende den med blomsterlevering. Ta en titt på gode tilbud fra Interflora og Euroflorist.
 • Opplevelser
  Hvorfor ikke overraske mamme med litt velfortjent fritid? Det finnes flere selskaper som tilbyr overraskelser som for eksempel spabehandlinger, sjokoladesmaking, vinsmaking eller lignende. YouWish og Truestory tilbyr også spennende opplevelser som kan gi moren din et minne for livet.
 • Smykke
  Et fint halskjede, et par øreringer eller et armbånd er noe som kan brukes i flere år fremover, og det er definitivt noe som får moren til å føle seg verdsatt.
  Hos Yoursurprise for eksempel kan du bestille personlige smykker ingravert med navn eller bilde.
 • Gave til hjemmet
  Et nytt duftlys, vinglass eller kopper er noe de fleste vil glede seg over.