Farsdag 2022 - Gaver til pappa

Det er ikke bestandig like enkelt å vite hva man skal handle i gaver. Spesielt kan far være et problem med at han ikke ønsker seg noe og har «alt» fra før. Her forsøker vi å finne noen gode tips til hva du kan gi til far på farsdagen i 2022.

Dagen faller den andre søndagen i november og i år vil dagen falle dagen på den 14. november som er det seneste dagen kan falle på.
I andre land kan farsdag derimot falle på andre datoer og kan være for eksempel midt på sommeren.

Denne dagen er en hedersdag for fedre, i likhet med morsdag er en hedersdag for mødre. Typiske markeringer kan være frokost på senga, gratulasjoner, spise middag ute og kanskje en liten gave. Hva som er vanlig å gjøre varierer fra familie til familie og kan gjøre akkurat slik dere selv ønsker. Likevel setter nok far pris på en liten overraskelse denne dagen.

Skulle du ønske å gi en gave til far har Coolstuff et bra utvalg innen mange forskjellige kategorier og en rekke morsomme og annerledes gaver. Kunne han heller trenge en ny parfyme, kremer eller andre kosmetiske produkter har for eksempel Lyko et bra utvalg innen dette. Er far derimot heller interessert i friluftsliv og fiske har Skitt Fiske sannsynligvis noe far kunne trenge eller ønske seg.

På denne siden vil du finne tips fra en rekke forskjellige nettbutikker og innen mange forskjellige kategorier. Disse tipsene kan selvfølgelig også overføres til andre anledninger. Ta også gjerne en kikk på våre andre sider for flere tips.